Kuka olen?

Olen harrastanut lapsesta asti liikuntaa eri muodoissa. Ensin kouluaikana balettia, jazz- ja modernia tanssia sekä myöhemmin kuntoliikunnan eri lajeja. Toimin useamman vuoden ajan myös aktiivisesti naisvoimisteluseuratyössä niin ohjaajana kuin johtokuntatasollakin.
 
Olen valmistunut liikunnanopettajaksi Jyväskylän yliopistosta.
 
Olen luonteeltani energinen ja innostuva, toisaalta kaipaan rentoutumista ja rauhoittumista. 
Liikunnanopettajan työ oli fyysisesti melko vaativaa. Erilaisten vammojen vuoksi jouduin pohtimaan itselleni sopivaa liikuntamuotoa. Vähitellen omaehtoisen joogaharrastuksen kautta hakeuduin Suomen joogaliiton (SJL) opistolle Saarijärvelle.
 
Heti ensimmäisellä kurssilla huomasin joogan hyvää tekevät vaikutukset. Kivut ja säryt hellittivät, keho ja mieli rentoutuivat ja uni oli rauhallista. Jatkoin opiston kursseilla käyntiä, tein omia harjoituksia ja kävin joogatunneilla. Halusin edelleen syventää joogatuntemustani ja välittää joogaa toisillekkin. Niinpä hakeuduin opistolle joogaopettajakoulutukseen. Valmistuin jooganopettajaksi vuonna 2014. Olen ollut ohjaamassa mm. joogakursseja viehättävällä Lappon saarella Ahvenanmaalla.
 
Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisen lisäksi avanto-uimisen virkistävästä olotilasta sekä hyvästä teestä ja suklaasta.
 
Tuntini ovat rauhallisia hatha-joogan periaatteita noudattavia. Tunnit sisältävät myös fyysisiä elementtejä ja liikesarjoja. Minulle on tärkeää, että jokainen voi harjoittaa joogaa omalla tavallaan, omaa kehoaan kuunnellen. Joogasalilla jokaisen yksilöllisyyttä tulee kunnioittaa.
 
Joogan polulle lähteminen on ollut mielenkiintoista. Se on koko elämän jatkuva matka ja antaa paljon iloa sekä hyvinvointia.
 
Asetu sinäkin joogamatolle ja aloita oma joogapolkusi!